راهکارهای موثر برای درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی
پنج شنبه 3 خرداد 1403 ساعت 20:4 | بازدید : 73 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 در مورد ضرورت درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی چه اطلاعاتی دارید؟ آیا با وجود درمان‎های پزشکی، باز هم انجام روش‎هایی مانند ماساژدرمانی و طب سوزنی مفید است؟ در ادامه به این مساله خواهیم پرداخت.

سندروم پا بی‌قرار (RLS) یک اختلال حسی حرکتی است که در قالب ناراحتی، درد، احساس سوزن‎سوزن شدن و میل شدید به حرکت دادن اندام تحتانی به‎خصوص در هنگام استراحت یا خواب شبانه بروز می‎کند. معمولا علائم در حین انجام فعالیت برطرف شده و با قطع آن ظاهر می‎شوند.

سندروم پا بی‌قرار را می‎توان به دو نوع اولیه و ثانویه تقسیم‎بندی کرد. سندروم پای بی‌قرار اولیه ژنتیکی است و نوع ثانویه در اثر ابتلا به بیماری‎های زمینه‎ای مانند نوروپاتی محیطی، دیابت، آتاکسی نخاعی، بیماری پارکینسون، بیماری کلیوی و کم‎خونی فقر آهن رخ می‎دهد.

معمولا شیوع این سندروم در افراد مسن به‎خصوص زنان بالاتر است. گاهی در دوران بارداری به‎خصوص در سه ماهه سوم رخ می‎دهد و تقریبا یک ماه پس از زایمان برطرف می‎شود.

از نظر طب مدرن، سندروم پای بی‎قرار درمان قطعی ندارد و فقط به کمک تجویز مکمل آهن، داروهای آگونیست گیرنده دوپامین و مسکن می‎توان به بهبود گردش خون در اندام تحتانی و رفع درد کمک کرد. برخی از مطالعات نشان داده‌اند که مصرف داروهای آگونیست‌ دوپامین با دوز بالا در طولانی‌مدت، وضعیت برخی از بیماران را بدتر و اغلب منجر به قطع روند درمان می‌شود.

به‎همین‎دلیل، امروزه تمایل به درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی به‎عنوان یک روش موثر و ایمن افزایش یافته است.

علت بروز سندروم پای بی‎قرار از نظر متخصصان طب سنتی

طب سنتی چین معتقد است که علت بروز سندروم پای بی‌قرار افزایش گرما در قلب است که تصور می‌شود باعث گردش خون ضعیف در پاها و تحریک روحی فرد می‌شود و می‌تواند منجر به بی‌قراری پا در هنگام خواب شود. در این شرایط، داشتن یک رژیم غذایی کم قند و هم‌چنین مصرف ترکیبی از آب هویج، کرفس و اسفناج واقعا موثر است. در ادامه به سایر روش‎های درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی اشاره خواهیم کرد.

درمان بی‎قراری پا در طب سنتی

سندروم پای بی‎قرار باعث گرفتگی یا حرکت غیرارادی اندام تحتانی در طول روز و شب می‎شود و صرفا با تغییر رژیم غذایی نمی‎توان امید به بهبود آن داشت. به‎همین‎دلیل، متخصصان طب سنتی معتقد هستند که علاوه‎بر افزایش مصرف مواد غذایی حاوی ویتامین E، کلسیم، منیزیم، آهن و اسید فولیک باید به‎صورت همزمان مصرف داروهای گیاهی و انجام تکنیک‎های موکسابسشن (Moxibustion)، طب سوزنی و ماساژدرمانی را نیز آغاز کرد.

داروهای گیاهی

درمان بی‎قراری پا در طب سنتی
درمان بی‎قراری پا در طب سنتی

برای درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی، داروهای گیاهی مانند موارد زیر می‎توانند گرمای قلب و کلیه‎ها را کاهش دهند و به‎مرور احساسات ناخوشایند ناشی از سندروم پای بی‎قرار را تسکین دهند:

 
 
  • جینکوبیلوبا: مصرف روزانه دمنوش این گیاه می‎تواند شدت علائم آزاردهنده ناشی از سندروم پای بی‎قرار را کاهش دهد. زیرا گردش خون در اندام تحتانی را تسهیل می‎کند.
  • شاه‎بلوط هندی: معمولا از این داروی گیاهی برای تسکین گرفتگی عضلات استفاده می‎شود. سعی کنید روزانه میزان اندکی از عصاره آن را مصرف کنید.

مطالعات نیز نشان داده‎اند که این گیاهان روی شل کردن عروق خونی، بهبود گردش خون دیستال و تنظیم و بهبود گردش خون در اندام‌ها موثر هستند.

تکنیک موکسابسشن

یک روش قدیمی در طب سنتی است که در آن از گیاه ماگورت یا موکسا برای تحریک نقاط بدن در طی طب سوزنی استفاده می‎شود. تحریک این نقاط در انرژی بخشیدن به بدن و تراز کردن ساختار آن موثر است و هم‎چنین می‎تواند با افزایش جریان خون باعث کاهش علائم سندروم پای بی‎قرار شود.

در واقع در حین طب سوزنی، فرد متخصص یک تکه از گیاه موکسا را در انتهای سوزن‎ها قرار می‎دهد. گاهی نیز از سوزاندن این گیاه روی پوست بدن برای درمان استفاده می‎کند.

طب سوزنی در درمان بی‎قراری پا در طب سنتی

طب سوزنی در درمان بی‎قراری پا در طب سنتی
طب سوزنی در درمان بی‎قراری پا در طب سنتی

یکی از موثرترین روش‎های درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی، طب سوزنی است. جالب است بدانید که مطالعات نیز به این مساله اذعان کرده‎اند.

ازآنجایی‎که درمان‌های طب سوزنی در بیماران مبتلا به آرتروز مؤثر بوده‌اند، اعتقاد بر این است که می‎تواند بخش‌هایی از مغز که در سندروم پای بی‎قرار درگیر هستند را نیز تحریک کند. علاوه بر این، درمان سندروم پای بی‎قرار با طب سوزنی باعث آزادسازی نوروپپتیدهای ضددرد برای تسکین درد نیز می‎شود.

جالب است بدانید که در حال حاضر از دو روش طب سوزنی یعنی طب سوزنی ناحیه چشم و طب سوزنی اعضای حرکتی بدن برای درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی استفاده می شود. معمولا زمان ماندگاری سوزن‎ها در هر جلسه چهل دقیقه است و در یک دوره بیست روز باید ده جلسه درمانی برای هر فرد برگزار شود.

یک مطالعه در سال ۲۰۱۵ روی ۳۸ فرد مبتلا به سندروم پای بی‎قرار که به مدت شش هفته تحت درمان با طب سوزنی قرار گرفتند، نشان داد که فعالیت غیرطبیعی پاهای آن‎ها تا حد زیادی کاهش می‏یابد.

ماساژدرمانی

ماساژدرمانی می‎تواند با رفع گرفتگی عضلات و بهبود خونرسانی به اندام تحتانی بدن، کمک زیادی به کاهش علائم سندروم پای بی‎قرار کند. به‎خصوص اگر از کیسه‎های آب گرم یا آب سرد بر روی عضلات استفاده شود.

در برخی از افراد استفاده از این کیسه‏ها باعث کاهش درد، ناراحتی، سوزن‎سوزن شدن و رفع سایر مشکلات مربوط به بی‎قراری پا می‏شود. مطمانا اگر ماساژدرمانی درست قبل از خواب انجام شود، بسیار موثر خواهد بود.

بهتر است بدانید که متخصصان طب سنتی ایرانی، علاوه‎بر راهکارهای ذکرشده روی حجامت و زالودرمانی پاها نیز تاکید دارند.

درمان سندروم پای بی‎قرار با روش‌‎های خانگی

درمان سندروم پای بی‎قرار با روش‌‎های خانگی
درمان سندروم پای بی‎قرار با روش‌‎های خانگی

علاوه‎بر مصرف مکمل‌ برای افزایش میزان ویتامین E، کلسیم، منیزیم، آهن و اسید فولیک بدن، می‎توانید روی اثرگذاری روش‎های خانگی زیر نیز برای بهبود علائم سندروم پای بی‎قرار حساب باز کنید:

  • حداقل چند ساعت قبل از خواب از مصرف الکل، کافئین و نیکوتین خودداری کنید.
  • لیست تمام داروهایی که مصرف می‎کنید (چه داروهای تجویزی و چه داروهای بدون نسخه) را به پزشک خود اطلاع دهید.
  • هر روز ورزش کنید.
  • در ابتدا و انتهای هر روز پاهای خود را دراز کنید.
  • پاهای خود را مرتب ماساژ دهید.
  • نزدیک به زمان خواب، از خوردن وعده غذایی سنگین خودداری کنید.
  • برنامه خواب منظمی داشته باشید.
  • سعی کنید استرس روزانه خود را مدیریت کنید.
  • قبل از خواب پاهای خود را در آب گرم خیس کنید.

چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟

در صورت مواجهه مداوم با علائمی مانند احساس سوزش، سوزن‎سوزن شدن، درد، خارش، گرفتگی عضلات ساق پاها (و گاهی ران‎ها، دست‎ها و بازوها) به‎خصوص در هنگام خواب شبانه، توصیه می‎کنیم حتما با دکتر سندروم پای بی‎قرار مشورت کنید. زیرا در صورت ابتلا به سندروم پای بی‎قرار و عدم کنترل آن، ممکن است زندگی خانوادگی و اجتماعی شما تحت تاثیر قرار بگیرد.

 

پاسخ به سوالات متداول در زمینه درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی

در این بخش می‌توانید پاسخ تعدادی از ابهامات ذهنی خود را بیابید.

۱. درمان سندروم پای بی‎قرار در طب سنتی تا چه اندازه موثر است؟

اخیرا یک تحقیق معتبر نشان داد که طب سوزنی همراه با مصرف داروهای گیاهی نه تنها روشی بی‌خطر و مؤثر است بلکه می‎تواند برای درمان سندروم پای بی‎قرار به میزان ۹۵.۲۴ درصد موثر باشد.

۲. علت تاکید محققان بر درمان سندروم پای بی‎قرار با طب سوزنی چیست؟

زیرا این روش تداخلی با درمان‎های پزشکی رایج ندارد و می‎تواند به تسریع بهبود علائم کمک زیادی کند.

۳. برای درمان سندروم پای بی‎قرار باید به چه متخصصی مراجعه کرد؟

علاوه‎بر پزشک متخصص مغز و اعصاب، متخصصان طب سنتی نیز تجربه کافی برای ارائه راهکارهای درمانی مکمل را دارند.


موضوعات مرتبط: پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


مرگ بر اثر جراحی بینی ممکن است؟ علت به هوش نیامدن بعد از عمل بینی
پنج شنبه 3 خرداد 1403 ساعت 20:3 | بازدید : 95 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 

آیا جراحی بینی میتواند باعث مرگ شود؟

حتماً این سخن را شنیده‌اید که هر عمل خوبی ممکن است جنبه‌ی بدی هم داشته باشد. جراحی بینی هم از این قاعده مستثنی نیست. در راینوپلاستی نیز (همانند هر نوع جراحی دیگری که به بیهوشی نیاز داشته باشد)، امکان به هوش نیامدن بعد از عمل بینی وجود دارد. به‌عبارتی همیشه خطر مرگ بر اثر جراحی بینی در طول عمل وجود خواهد داشت. در این مقاله ضمن بررسی درصد مرگ در جراحی بینی، به این موضوع می‌پردازیم که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است.

عوامل افزایش‌دهنده‌ی احتمال مرگ در عمل بینی

در حالی‌که همیشه خطر مرگ وجود دارد، این خطر بین انواع جراحی‌ها و بیماران بسیار متفاوت است. سابقه‌ی سلامت شخصی (شامل دیابت، مشکلات تنفسی و سابقه‌ی سیگار کشیدن)، سن، وزن، سابقه‌ی سلامت خانوادگی و وضعیت سلامت عمومی مستقیماً بر احتمال مرگ در عمل بینی تأثیر می‌گذارد.

برای دریافت نوبت از دکتر جراحی بینی یا متخصص گوش و حلق و بینی کافی است با پذیرش ۲۴ تماس بگیرید یا اپلیکیشن آن را دانلود کنید.

مهم‌ترین دلایل مرگ جراحی بینی چیست؟

خطر مرگ در جراحی بینی برای یک فرد سالم نسبت به یک فرد ناسالم کمتر است. یک فرد مبتلاء به عفونت بیشتر از افرادی که عفونت ندارند در معرض خطر است. خطر مرگ بر اثر جراحی بینی در افراد سیگاری بیشتر از افراد غیرسیگاری است. در حالی‌که از کم‌تحرکی می‌توان به‌عنوان یکی از دلایل مهم مرگ بر اثر جراحی بینی نام برد.

علاوه بر این، سابقه‌ی بروز مشکل در هنگام بیهوشی در گذشته، احتمال ایجاد عوارض در بیهوشی‌های بعدی را افزایش می‌دهد. حتی در برخی موارد، اگر یکی از اعضای نزدیک خانواده مشکلاتی در این زمینه داشته باشد، ممکن است این مشکل در افراد دیگر هم بروز دهد.

یکی از واکنش‌های جدی به دارو‌های بی‌هوشی، هایپرترمی بدخیم (malignant hyperthermia) است که باعث می‌شود بیمار در هنگام قرار گرفتن در معرض بیهوشی، تب بسیار بالایی را بروز دهد. در این موارد مهارت متخصص بیهوشی می‌تواند احتمال مرگ بر اثر جراحی بینی را کاهش دهد.

اگرچه به این نکته هم باید دقت کنید که مرگ بر اثر جراحی در حین و بلافاصله پس از آن معمولاً در نتیجه‌ی واکنش به بیهوشی است.

با توجه به همه‌ی مواردی که ذکر کردیم، معمولاً مرگ بر اثر جراحی بینی نادر است و هنگامی رخ می‌دهد، که بدن واکنش نامطلوب به دارو‌های بیهوشی یا بعد از عمل می‌دهد. هر چند که عفونت نیز می‌تواند یکی از عوامل مهم باشد.

به عبارت دیگر، خطرات تهدید کننده‌ی زندگی در جراحی بینی، ناچیز است، به‌ویژه زمانی که عمل بینی را به یک پزشک فوق تخصص با تجربه بسپارید.

 
 

 

سوالات مرگ بر اثر جراحی بینی

احتمال مرگ در جراحی بینی چقدر است؟

برخی می‌پرسند که « درصد مرگ در جراحی بینی ترمیمی چیست؟» یا برخی به‌دنبال احتمال مرگ بر اثر این جراحی می‌گردند.

پاسخ به احتمال مرگ بر اثر جراحی بینی مانند پاسخ دادن به این سوال است که آیا رانندگی موجب مرگ‌و‌میر می‌شود؟ در واقع هر چه پزشک تجربه‌ی بیشتری داشته باشد، این احتمال کاهش می‌یابد. به‌طور کلی به‌علت بیهوشی یا اختلال در عملکرد دستگاه‌ها و تجهیزات بیمارستان مانند نارسایی اکسیژن، اختلال در سیستم تهویه‌ی بیهوشی و … ممکن است مرگ بر اثر جراحی بینی رخ دهد. سعی کنید در انتخاب پزشک و بیمارستان هوشمندانه عمل نمایید.

علت به هوش نیامدن بعد از عمل بینی چیست؟

علت‌های به هوش نیامدن ممکن است مصرف دارو‌های بیهوشی در افراد مبتلاء به ناراحتی‌های قلبی، دیابت، مشکلات تنفسی، بیماری‌های کلیوی، دستگاه گوارش و غدد درون‌ریز، آسیب‌های مغزی و … باشد. به‌همین دلیل این دارو‌ها باید توسط پزشک متخصص با احتیاط کامل مصرف شود.

آیا عمل بینی گوشتی خطرناک است؟

در عمل جراحی بینی گوشتی، هدف باریک کردن قسمت تحتانی بینی تا حد امکان است. برای رسیدن به این مقصود باید با اعمال فشار روی ضخیم و چرب غضروف تیغه‌ی میانی می‌توان بینی باریک‌تری داشت. در صورت برداشتن زیاد غضروف به‌علت امکان بروز عوارض برگشت‌ناپذیر و آسیب‌های ماندگار پوستی عمل بینی گوشتی می‌تواند خطرناک باشد.

    

موضوعات مرتبط: پزشکی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


جواب بازی تاپماجا(از مرحله 600 تا مرحله 700)
پنج شنبه 3 خرداد 1403 ساعت 19:46 | بازدید : 80 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

  ⭕️ شیرین ترکی دیلینده 'تاپماجا' اویونو

‏⭕️هموطنان عزیز لطفا توجه بفرمایید بازی به زبان ترکی می باشد ⭕️
‏⭕️ 400 مرحله
‏⭕️ فولکلور و سنتی موسیقی‌لریمیز
‏⭕️ آتا سوزلریمیز
‏⭕️ یوزلرجه مرحله‌دن تشکیل تاپان بو اویون،یئنی آپدئیتلرله اؤزونو تزه‌لییر

ویدئو معرفی بازی

‏⭕️ اؤلکه‌میزین و دونیانین تانینمیش عاشیقلاری‌نین سسلندیرمه‌سی
‏⭕️ فولکلور تاپماجالاردان،آتابابا سؤزلریمیزدن و تانینمیش تورک شاعیرلریندن سئچیلمیش اثرلرله
‏⭕️ بیزی اوینایاراق لذت آپارین و دوستلارینیزا تانیدین
‏⭕️ ایلک آذربایجان فولکلور اویونلارینان
‏⭕️ بازی تاپماجا تولید شده توسط شرکت عصر بقا ⭕️
‏⭕️ موسیقی های شیرین و سنتی
‏⭕️ بیش 390 مرحله متنوع و در حال گسترش و بروز رسانی
‏⭕️ با گویندگی عاشیق های مطرح کشور و تمام اقصا نقاط جهان
‏⭕️ گلچینی از تاپماجاهای شیرین و قدیمی و اتا سوز لر و شعر شاعران نامدار ترک زبان


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده شما قرار گرفته است ؟

آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 171
بازدید دیروز : 58
بازدید هفته : 246
بازدید ماه : 2476
بازدید کل : 497253
تعداد مطالب : 936
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

مرکز چاپ پوستر 3بعدی 09357724318

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آز وب,تکنولوژی,پزشکی,شعر,اخبار و آدرس azweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 936
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 16

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 171
:: باردید دیروز : 58
:: بازدید هفته : 246
:: بازدید ماه : 2476
:: بازدید سال : 185761
:: بازدید کلی : 497253