با خاک رس پوست صورت را سفت و کشیده کنید + روش
دو شنبه 5 مهر 1400 ساعت 20:34 | بازدید : 506 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 حفظ جوانی چهره برای خانم ها بسیار مهم و حائز اهمیت است، استفاده از خاک رس پوست شل و افتاده صورت را به حالتی کشیده و سفت نزدیک می کند.

کرم قهوه و خاک رس برای درمان شلی پوست

یکی از مسائلی که خانمها همیشه در رابطه با آن نگران هستند پوست شل و سست است مخصوصا اگر در سنین پایین اتفاق بیافتد. این اتفاق معمولا در اثر فقدان کلاژن و الاستین رخ می دهد ، اگرچه به طور طبیعی این تغییر بر اثر افزایش سن رخ می دهد اما ممکن است در افراد جوان به دلیل کاهش ناگهانی وزن بی تحرکی هم اتفاق بیافتد. در این متن ما به شما کرمی را معرفی می کنیم که از قهوه و خاک رس تهیه می شود و برای کشیدن و سفتی پوست عالی است. 
خاک رس پوست

چگونه ماسک سفت شدن پوست را با قهوه و خاک رس درست کنیم؟

این کرم در منزل بدون هیچ گونه هزینه ای تهیه و از آسیب پوست جلوگیری می کنند و بهترین مکمل برای ورزش های روتین و تغذیه مناسب است ، مواد اولیه آن نیز در عطاری ها و مغازه ها موجود است. این مواد اگر چه در افراد مختلف تاثیرات متفاوتی دارد اما مصرف منظم آن نتایج شگفت انگیزی به جا می گذارد پس پیشنهاد می کنیم اگر پوست حساسی ندارید حتما آن را امتحان کنید.
خاک رس پوست
مواد اولیه:
  • نصف فنجان آب
  • یک عدد چای کیسه ای
  • یک فنجان خاک رس سبز
  • 6 قاشق غذاخوری قهوه
  • پنج قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 10 قطره عصاره یا همان روغن فندق
وسایل مورد نیاز:
  • لیوان شیشه ای
  • قاشق چوبی یا سیلیکونی

خاک رس برای پوست

طرز تهیه ماسک و کرم سفت کننده پوست صورت با خاک رس

آب را حرارت دهید تا بجوشد بعد به آن چای کیسه ای اضافه کنید.
10 تا 15 دقیقه اجازه دهید تا آب جذب شود ، مواد را تکان دهید و داخل لیوان شیشه ای بریزید بعد خاک را به آن اضافه و با قاشق چوبی ترکیب کنید.
اگر مواد خیلی پودری یا سفت بود به آن مقداری آب اضافه کنید.
وقتی حالت خمیری پیدا کرد به ان قهوه روغن زیتون عصاره فندق را بیافزاید یک ساعت استراحت دهید بعدروی صورت بمالید.
نحوه مصرف موضع مصرف را پاک کنید اگر ممکن است موضع پوست پوسته باشد تا مواد خوب جذب پوست شود مواد را به صورت دورانی ماساژ دهید و 20 تا 30 دقیقه صبر کنید تاخنک شود بعد از این مدت موضع را با آب گرم و اسفنج بشویید موضع را خشک و در آخر کرم مرطوب کننده بزنید.
سریعا متوجه درخشندگی خنکی و تمیزی پوستتان خواهید شد.
 
 

 چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 

موضوعات مرتبط: آموزش , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


داروهایی که دندان ها را خراب می کنند !
دو شنبه 5 مهر 1400 ساعت 20:32 | بازدید : 285 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 مصرف برخی از دارو های طی چندین مدت می تواند باعث پوسیدگی دندان ها و همچنین خشکی دهان شود که این اتفاق بسیار ناخوشایند است.

داروهایی که موجب پوسیدگی دندان و ضعیف شدن استخوان می شوند

50 درصد مردم دنیا یک یا چند مورد از این دارو ها را در طول یک ماه استفاده می کنند. داروهای مخصوص آسم، محرک های درمان کننده اختلال کمبود توجه و داروهای ضد افسردگی جزء رایج ترین آن ها هستند.

پوسیدگی دندان

در این قسمت از سلامت دهان و دندان نمناک داروهایی را به شما معرفی می کنیم که باعث خشکی دهان و پوسیدگی دندان می شود و به شما راهکارهای مختلفی را برای افزایش بهداشت دهانی در چنین شرایطی معرفی می کنیم تا بدن شما را سالم تر نگه دارند و عوارض جانبی و تاثیر منفی روی دهان و دندان تان نگذارند.

داروها در موارد نادری تاثیر مستقیم روی پوسیدگی دندان دارند. همه داروهایی که در بالا گفتیم، ممکن است عوارض جانبی مانند خشک کردن دهان را ایجاد کند. خشکی دهان می تواند بافت نرم داخل دهان شما را درگیر کند که عاملی برای التهاب و افزایش خطر ابتلا به عفونت می باشد. بزاق دهان نقش مهمی در محافظت از دندان ها در برابر باکتری ایفا می کند. بنابراین زمانی که دهان تان خشک است، خطر عفونت و پوسیدگی دندان افزایش پیدا می کند.

علت خشکی دهان

داروهایی که عامل خشکی دهان و پوسیدگی دندان می شود 

در این قسمت رایج ترین داروهایی را نام می بریم که می تواند عاملی برای خشکی دهان و پوسیدگی دندان باشد و سپس به شما خواهیم گفت که چه اقداماتی می توانید در این مورد انجام دهید.

داروهای ضد اسید

اسید و رفلاکس معده می تواند عاملی برای پوسیدگی دندان باشد . درمان این وضعیت ها با آنتی اسید ها ممکن است برای بهداشت دهان شما مضر باشد از آن جایی که ضد اسید ها احتمال آسیب دیدگی به دندان بر اثر اسید داخل دهان را کاهش می دهند اما می توانند باعث ضعیف شدن دندان و پوسیدگی آن شوند.

آنتی اسیدها همچنین حاوی قند هستند و شیرین کننده های مصنوعی دارند که عاملی برای تخریب دندان می باشد. ضد اسید های جویدنی مخصوصا برای دندان مضر می باشند و می توانند بین دندان تان گیر کنند و پوسیدگی آن را به وجود بیاورند.

داروهای مسکن

بیمارانی که درد مزمن را تجربه می کنند، اغلب از بیماری های دندانی و پوسیدگی دندان به دلیل خشکی دهان رنج می برند زیرا عوارض جانبی داروهای مسکن و اوپیوئیدها می توانند عاملی برای خشکی دهان و پوسیدگی دندان باشد.

آنتی هیستامین ها و داروهای ضد سرفه

آنتی هیستامین دریافت کننده های هیستامین را برای جلوگیری از واکنش های آلرژیک مسدود می کند. اگرچه که اثرات جانبی یکسانی در نواحی دیگر بدن اتفاق می افتد که شامل دهان و دندان می شود.

آنتی هیستامین ها آزادسازی بزاق را مسدود می کنند که عاملی برای خشکی دهان است. داروهای ضدسرفه یکی دیگر از درمان های رایج برای آلرژی ها و سرماخوردگی ها می باشند.

داروهای ضد سرفه نیز عاملی برای خشکی دهان هستند. شربت سرفه می تواند سطح دیگری از آسیب را به دندان ها وارد کند زیرا میزان اسید بالایی دارد و مانند آنتی هیستامین ها می تواند موجب پوسیدگی و یا از بین رفتن رنگ دندان شود.

داروی فشار خون

بتا بلاکرها و بلاکر های کانال کلسیم ، داروهای ادرارآور، داروهای قلب و آنژیوتنسین ها باعث مسدود سازی آنزیم ها می گردند. در نتیجه برای درمان فشار خون بالا تجویز می شوند . این داروها همگی عوارض جانبی مثل خشکی دهان دارند و احتمال پوسیدگی دندان را بالا می برند.

 داروهای ضد افسردگی

داروهای ضد افسردگی اثرات منفی زیادی روی سلامت استخوان ها دارند که می تواند باعث افزایش احتمال پوسیدگی دندان، تنفس بدبو، بیماری های لثه، عفونت های مخمری دهانی و شکست درمان ایمپلنت شود. مهم تر از همه داروهای ضد افسردگی عاملی برای خشکی دهان هستند.

داروهای ضد افسردگی

آسپیرین

برخی داروهای پرمصرف مانند آسپیرین که برای رقیق شدن خون تجویز می شود، عوارض دندانی مانند خونریزی لثه به همراه دارد. اگر از قبل به التهاب لثه دچار باشید و به مدت طولانی برای بهبود ناراحتی های قلبی آسپیرین مصرف کنید، بیشتر دچار خونریزی از لثه که ناشی از مصرف آسپیرین باشد، می شوید. با قطع کردن این دارو خونریزی لثه درمان می شود اما این کار فوق العاده خطرناک است.

مکمل آهن

مصرف مکمل آهن به دلیل فقر آهن و کم خونی باعث سیاه شدن رنگ دندان می شود. با قطع مصرف دارو، سیاهی دندان از بین می رود . برای جلوگیری از تغییر رنگ دندان ، برای مصرف مکمل آهن از قطره چکان استفاده کنید و بعد از مصرف آب بنوشید. اگر دندانتان سیاه شده، مصرف مکمل آهن را سرخودانه قطع نکنید و به دستور پزشک معالج عمل کنید.

دهانشویه

استفاده از برخی از دهانشویه ها حاوی کلرهگزیدین سبب قهوه ای شدن رنگ دندان ها یا پروتزهای دندانی می شود. تغییر رنگ دندان ها معمولا بعد از گذشت 15 روز از استفاده ظاهر می شود، پس بیش از 10 روز از آنها استفاده نکنید و در صورت تغییر رنگ دندان از دهانشویه استفاده نکنید.

فلوئور

اگر برای محافظت از دندان هایتان از فلوئور استفاده می کنید ، مصرف این ماده می تواند به دندان ها آسیب برساند. استفاده زیاد از فلوئور در کودکان (بیش از 1٫5 میلی گرم در روز برای کودکان و 0٫1 میلی گرم بر کیلوگرم در نوزادان) به مینای دندان آسیب می رساندو سبب ایجاد لک های سفید و متخلخل روی دندان می شودکه به این حالت فلوئوروز می گویند. فلوئوروز بازگشت ناپذیر است و به دندان های در حال شکل گیری کودکان آسیب رسانده و حتی اگر جنین در زندگی رحمی با فلوئور مواجه باشد ، او را نیز تحت تاثیر قرار می دهد.

مینای دندان دوباره نمی تواند ترمیم شود و فقط به کمک روش های ترمیم زیبایی می توان لک های سفید روی دندان را از بین برد . آب و خمیر دندان ها خودشان حاوی فلوئور هستند پس لازم نیست به کودکان مکمل های خوراکی فلوئور دهیدو خمیر دندانی برای کودکان بخرید که میزان فلوئور آن کمتر یا حد بیشتر 50 میلی گرم فلوئور در 100 میلی گرم باشد. 

بیوفسفات ها

بیوفسفات ها که برای درمان پوکی استخوان و متاستاژ استخوانی در سرطان پستان، پروستات و ریه به کار می روند، روی دندان ها اثر مخرب دارندو باعث استئونکروز یا تخریب بافت استخوانی دندان که نقش محافظت کننده دارد، می شوند. استئونکروز بسیار دردناک است و موجب بروز عفونت می شود. ممکن است عوارض دندانی ناشی از مصرف بیوفسفات ها بازگشت پذیر یا دائمی باشد . قبل از آغاز درمان با مراجعه به دندان پزشک وضعیت دندان های خود را اصلاح کنیدو در زمان درمان با بیوفسفات ها خالی کردن دندان که سبب افزایش نکروز می شود، پرهیز کنید.

آنتی بیوتیک

در مطالب قبلی بخش سلامت نمناک هم اشاره داشتیم که مصرف زیاد آنتی بیوتیک ها به خصوص تتراسایکلین و آموکسی سیلین ممکن است سبب زردی، قهوه ای شدن یا رنگ خاکستری دندان شود. مولکول های دارو در عاج و مینای دندان افراد به خصوص کودکان، زنان باردار فرو می رود. این نوع تغییر رنگ بازگشت ناپذیر است و برای برگشت رنگ طبیعی به آن می توان از روش سفید کردن دندان استفاده نمود.

چگونه آسیب این داروها را کاهش دهیم؟

این داروها را به طور منظم استفاده کنید . بهتر است که به شستشوی داخل دهان خود بیش از حد اهمیت دهید و راهکارهای زیر را در پیش بگیرید:

  •  میزان آب مصرفی خود را افزایش داده و آن را حداقل به 8 الی 10 لیوان در روز برسانید.
  •  دندان های خود را دو بار در روز مسواک بزنید.
  •  چکاپ های دندانپزشکی و پاکسازی داشته باشید.
  •  از اسپری های مرطوب کننده دهان استفاده کنید.
  •  میان وعده های آبرسان مثل کرفس بخورید.
  •  آدامس های بدون قند بجوید یا از شکلات های بدون قند استفاده کنید.
  • محصولات حاوی تنباکو استفاده نکنید و نوشیدنی های کافئین دار مثل قهوه چای را کاهش دهید.
  •  الکل ننوشید.
  •  از شوینده های آبرسان دهانی استفاده کنید.

مسواک زدن

درمان گیاهی بوی بد دهان 

برای از بین بردن نفس بد بو که یکی از نشانه های خشکی دهان می باشد، می توانید گیاهان زیر را بجوید :

  •  رزماری
  •  جعفری
  •  رازیانه

زمانی که از ضد اسید ها برای درمان سوزش معده یا رفلاکس معده استفاده می کنید، حتماً از انواع بدون قند استفاده کنید.

همیشه دندان های خود را مسواک بزنید:

در صورت از استفاده از آنتی اسیدها دندان خود را مسواک بزنید تا میزان آسیب رسی کمتر شود.

رژیم غذایی رفلاکس معده 

برای به حداقل رساندن آسیب به رفلاکس معده، از غذاهایی که رفلاکس معده را افزایش می دهنداجتناب کنید.

از مواد غذایی زیر اجتناب کنید:

  •  غذاهای تند

  •  الکل
  •  فلفل سیاه
  •  سیر
  •  مونیکا
  •  پیاز خام
  •  شکلات
  •  مرکبات و آب میوه ها
  •  قهوه و نوشیدنی های کافئین دار
  •  گوجه فرنگی

مواد خوراکی زیر را به رژیم غذایی خود اضافه کنید تا احتمال رفلاکس اسید و سوزش معده کاهش پیدا کند:

میوه

عوارض جانبی دیگر داروها بر روی دهان و دندان

 رشد بیش از حد بافت لثه

رشد بیش از حد بافت لثه بر اثر داروهای ضد سرع و دارو های مربوط به سیستم ایمنی اتفاق می افتد. مطالعات نشان می دهد که رشد بیش از حد بافت لثه را می توانید با بهداشت مناسب دهان کنترل کنید.

 واکنش بافت نرم داخل دهان

سوزش دهانی، التهاب و بی رنگ شدن بافت نرم داخل دهان می تواند بر اثر استفاده از داروهای فشار خون ، داروهای سیستم ایمنی و داروهای شیمی درمانی اتفاق بیفتد.

دندانپزشک برنامه بهداشت دهانی را برای جلوگیری از آسیب رسانی این داروها تنظیم می کند.

خونریزی غیر طبیعی

مشکلات انعقاد خون به دلیل مصرف داروهایی مثل آسپرین اتفاق می افتد. داروهایی که برای درمان سکته به ما تجویز می شوند، می توانند مشکلات خونریزی را مخصوصا جراحی های دندانی به وجود بیاورند .

 از بین رفتن رنگ دندان

مصرف محصولات تتراسایکلین عاملی برای لکه گیری دائمی دندان می باشد. جراحی های زیبایی مثل لمینت و روکش در بعضی از موارد این مشکلات را به وجود می آورد. 

 

 

 چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 

موضوعات مرتبط: آموزش , علمی , ,

|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1


تو پاییز و زمستون هم باید ضد آفتاب بزنیم؟
دو شنبه 5 مهر 1400 ساعت 20:30 | بازدید : 282 | نویسنده : آراز شیوا | ( نظرات )

 استفاده از کرم ضد آفتاب مهم ترین راه مراقبت از پوست می باشد اما سوال رایجی که وجود دارد این است که از ضد آفتاب در پاییز و زمستان هم باید استفاده کنیم یا نه؟

دلایل اهمیت استفاده از ضدآفتاب در پاییز و زمستان

یک مفهوم رایج و اشتباه در بین افراد وجود دارد که ضد آفتاب را فقط باید در تابستان استفاده کنید اما حقیقت این است که ما در کل طول سال باید از ضدآفتاب استفاده کنیم و فرقی ندارد که در چه فصلی قرار گرفته باشیم.

ضد آفتاب در پاییز

اشعه های فرابنفش خورشید در هر فصلی باعث اثرات مخرب می شوند. یکی از بزرگ ترین اشتباهاتی که اکثر ما مرتکب می شویم، این است که هنگام سرد بودن هوا ضد آفتاب را کنار می گذاریم. اشعه های فرابنفش جزء مواد مضری هستند که باعث سوختگی می شود.

البته که در فصل پاییز و زمستان ضعیف تر عمل می کنند اما باز هم وجود دارند و باعث ایجاد اثرات پیری زودرس و ایجاد چین و چروک ها شده و حتی شاید میزان قدرت آن ها در ماه آبان به اندازه ماه فروردین باشد. پس بدن در هر فصلی ممکن است از اشعه خطرناک خورشید آسیب ببیند که اثرات آن جبران ناپذیر خواهد بود. پس نباید ضدآفتاب را در این فصل نادیده بگیرید.

کرم ضد آفتاب در پاییز

وقتی شدت آفتاب در فصل سرد بیشتر است

گاهی سوختگی ها در فصل پاییز و زمستان به خاطر شرایط خاص بیشتر اتفاق می افتد. دمای بیرون از منزل در اواسط ماه آبان شاید افت کند اما آیا می دانستید که بازهم خطر آفتاب سوختگی در چنین حالتی وجود دارد؟ علت آن هم اثرات مخرب سرما روی پوست است.

در فصل پاییز و زمستان میزان برف و بارندگی بیشتر است و همین باعث قدرت پیدا کردن اشعه فرابنفش در سطح زمین می شود بنابراین اگر می خواهید آخر هفته ها روی برف اسکی کنید یا در فصل زمستان در طبیعت باشید، پوست شما در معرض خطرات زیادی قرار می گیرد که یکی از آن ها آفتاب سوختگی شدید است.

هر چه قدر ارتفاع جایی که در آن حضور دارید بالاتر باشد، بیشتر به خورشید نزدیک هستید و در نتیجه بسیار مهم است که خودتان را در برابر آن محافظت کنید و دقیقاً همان قدر که در فصل تابستان به ضدآفتاب اهمیت می دهید، در این فصل ها هم باید به آن توجه کنید.

کرم ضد آفتاب در سرما

در تابستان و پاییز از یک اس پی اف استفاده کنید

دلیلی ندارد که شما سطح spf را به دلیل تغییر فصل تغییر دهید. بلکه باید به دنبال هر راهی برای محافظت بیشتر از پوست تان باشید. همان طور که در فصل تابستان از کلاه لبه دار استفاده می کنید، در فصل زمستان و پاییز هم باید لباس های آستین بلند و سویشرت بپوشید تا آفتاب کم تر به پوست شما برخورد کند. پس بهتر است که اس پی اف ضد آفتاب را در همان حد بالا نگه دارید.

مواد تشکیل دهنده کلیدی برای مراقبت از پوست در فصل پاییز

همانطور که قبلاً هم اشاره کردیم اس پی اف کافی نیست، باید برچسب ها و مواد تشکیل دهنده را در محصولات پوستی مثل ضد آفتاب بررسی کنید. هنگامی که فصل پاییز فرا می رسد، حتماً از ضد آفتابی استفاده کنید که حاوی آبرسان هایی مثل هیالورونیک اسید و گلیسیرین باشد.

بعد از این که از بیرون به منزل آمدید، از روغن های گیاهی استفاده کنید که حاوی گلیسیرین باشند و آبرسانی را انجام دهند و پوست شما را عمیقاً مرطوب کنند تا از پیری زودرس جلوگیری شود. همچنین آنتی اکسیدان های طبیعی موجود در محصولات با اثرات مخرب خورشید مبارزه می کند که ویتامین c و ویتامین e جزء آن ها هستند.

ضرورت استفاده از ضد آفتاب در زمستان

دلایل دیگر استفاده از ضد آفتاب در پاییز و زمستان

  1. در فصل های سرد رطوبت هوا کاهش و سرعت باد افزایش می یابد، بنابراین پوست در هوای سرد، خشک ترشده و رطوبت خود را از دست می دهد.
  2. در فصل سرد لایه ی اوزون در نازک ترین حد خود قرار دارد بنابراین اشعه های فرابنفش (UV) را از خورشید جذب کرده و آن ها را بازتاب می دهد.
  3. شرایط آب و هوایی فصول سرد سال اثربخشی ضدآفتاب را تضعیف می کند.
  4. در فصل پاییز و زمستان اشعه های UVA عمیق تر به پوست نفوذ می کنند و در معرض سرطان پوست ناشی از آسیب های خورشیدی قرار دارید.
  5. در فصل زمستان حتی با وجود خنک تر شدن هوا، کره ی زمین به خورشید نزدیک تر است و اشعه های UVA و UVB تاثیر منفی روی پوست می گذارد.
  6. برف و یخ در فصل زمستان شدت اشعه های خورشید و احتمال آسیب به پوست را افزایش می دهد.

خشکی پوست

نکات ضروری و مهم درباره استفاده از کرم ضد آفتاب

  1. ضدآفتاب به محافظت از پوست در برابر اشعه های فرانبفش کمک کرده و احتمال سرطان پوست را کاهش می دهد و سبب جوا ن تر شدن پوست می شود.
  2. ضدآفتاب هایی استفاده کنید که برچسب “طیف گسترده” را داشته باشد زیرا ضدآفتاب طیف گسترده، از پوست شما در برابر هر دو اشعه UVA و UVB محافظت می کند.
  3. از ضدآفتاب های با حداقل SPF 30 استفاده کنید زیرا ضدآفتاب دارای SPF 30 97 درصد اشعه های مضر خورشید را مهار کرده و میزان SPF بالاتر، اشعه های فرانبفش بیشتری را مهار می کند.
  4. ضد آفتاب دارای SPF 50، 98 درصد اشعه های مضر خورشید را مهار کرده و برای پوست های حساس مناسب تر است.
  5. برای هر بار پوشش بدن تان، به 30 گرم ضدآفتاب یا یک فنجان کوچک ضد آفتاب نیاز دارید.
  6. ضدآفتاب خود را هر دو ساعت یکبار تمدید کنید.
  7. برای محافظت از پوست تان تنها به ضدآفتاب تکیه نکنید.
  8. برای جلوگیری از آفتاب سوختگی، تاول و سرطان پوست در کنار ضد آفتاب از وسایل محافظتی مانند بالم لب حاوی SPF 30 یا بالاتر، کلاه ساحلی ،عینک آفتابی ، لباس هایی با بافت متراکم و... استفاده کنید.
  9. در زمانی که آفتاب شدید است، در معرض نور آفتاب قرار نگیرید.

 

 چاپ

 

 

 

پوستر سه بعدی

 

 

و پرده زبرا

ارسال سریع به سراسر کشور 

در ابعاد دلخواه شما

به قیمت همکاری خرید کنید

مستقیم از چاپ خانه  بدون واسطه 

هزاران طرح و رنگ برای سلیقه های مختلف

چاپ عکس شخصی و کودک با بهترین کیفیت

بر روی پوستر و پرده زبرا

اتاق کودک 

پذیرایی

اتاق مستر

اتاق جوان و نوجوان

پوستر طبیعت

پوستر مخصوص تمامی مشاغل 

سریع ترین مرکز چاپ پوستر و پرده زبرا

 

سفارشات تلفنی :09357724318

وبسایت شرکت: www.arazdecori.ir

وبسایت تصاویر قابل چاپ : www.arazdecori3D.ir

پیج اینستاگرام سفارشات: www.instagram.com/arazdecori.ir

ارتباط با واتساپ موسسه: api.whatsapp.com/send

 

موضوعات مرتبط: آموزش , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
نظر سنجی

آیا مطالب وبلاگ مورد پسند و استفاده شما قرار گرفته است ؟

آخرین مطالب
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 48
بازدید دیروز : 66
بازدید هفته : 2658
بازدید ماه : 9214
بازدید کل : 503991
تعداد مطالب : 936
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

مرکز چاپ پوستر 3بعدی 09357724318

چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان آز وب,تکنولوژی,پزشکی,شعر,اخبار و آدرس azweb.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 936
:: کل نظرات : 3

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 16

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 48
:: باردید دیروز : 66
:: بازدید هفته : 2658
:: بازدید ماه : 9214
:: بازدید سال : 192499
:: بازدید کلی : 503991